Repatrieri Decedati din Germania in Romania

Oferim servicii funerare concepute pentru a asigura familiilor indurerate repatrierea unei persoane dragi in cel mai scurt timp pentru a se putea inmormanta cum se cuvine in locul natal. Aceasta situatie se petrece de obicei intr-un mod neprevazut, motiv pentru care noi asiguram transport international din Germania in Romania sigur si promt.
Pentru repatriere decedati Germania este stabilit procesul si traseul (serviciile) pe baza unui contract care prevede acordul si intelegerea ambelor parti (respectiv a prestatorului si a familiei defunctului).

repatriere decedati germania

Repatrierea unei persoane decedate din Germania se efectueaza cu autospeciale funerare adaptate celor mai exigente cerinte. Autospecialele noastre dispun de autorizatie, fiind si omologate conform legistatiei aflate in vigoare. Asiguram transport international din Germania in Romania in cel mai scurt timp.

Scopul nostru este sa indeplinim toti pasii premergatori unei proceduri sigure de repatriere decedati din Germania, in concordanta cu regulile internationale de transport. Costurile necesare repatrierii variaza in functie de locul in care s-a petrecut decesul, mai cu precizie, in functie de numarul kilometrilor ce necesita a fi parcursi pentru a repatria defunctul in locul specificat de familie.

In capitolul cost repatriere decedati se integreaza sicriul necesar transportului care indeplineste toate conditiile necesare, adaptate standardelor, pentru a se putea efectua corespunzator intreaga procedura.

Actele necesare procedurii de repatriere le puteti gasi in sectiunea: documente necesare repatrierii decedati din cadrul site-lui nostru. Transportul de persoane decedate din Germania este realizabil in vederea indeplinirii conditiilor solicitate de legislatia in vigoare a statului in care a avut loc decesul. De asemenea, transportul este adaptat tuturor normelor de igiena pentru pastrarea defunctului pe toata perioada transferului.

Contactati-ne pentru a va oferi raspunsuri la orice intrebare va pune in dificultate cu privire la intregul proces de transport decedati din Europa.
Va stam la dispozitie pentru a va lumina calea in aceste vremuri intunecate. Punctam seriozitatea si promtitudinea in serviciile funerare pe care le prestam. Executam repatriere decedati Germania dar si Va oferim consultanta in cazul in care doriti informatii cu pivire la intocmirea documentelor necesare transportului, a criteriilor ce trebuie indeplinite din momentul preluarii trupului neinsufletit.

0740 016 710
Cerere Repatriere