Despre eRepatriere

eRepatriere este o companie de repatriere decedati cu experienta de peste 10 ani in prestarea de servicii pe tot teritoriul Europei la preturi accesibile. Oferim servicii complete de repatriere decedati, de la intocmirea documentelor, pana la transportarea in cel mai sigur mod a decedatului. Echipa noastra are expertiza in repatriere decedati Germania, Anglia, Italia, Spania, Austria si toate tarile Europei, la preturi foarte avantajoase. Ioan Tarau, CEO si fondator al acestei companii, prin munca depusa alaturi de echipa sa, in cei peste 10 ani experienta a castigat increderea a peste 1000 de familii pentru care a oferit servicii funerare complete. Aceste aprecieri pot fi vizibile atat prin recomadarile pe care le primim constant, cat si prin recenziile de 5 stele primite in mediul online. Apelati-ne la numarul de telefon +40 765 165 165 pentru pret personalizat si foarte avantajos.

 

Detinand aceste cunostinte specializate pe care le-am acumulat de-a lungul timpului, menirea noastra este sa ducem la familia indurerata trupul neinsufletit al persoanei dragi.

Avem in vedere intocmirea documentelor si transportarea in cel mai sigur mod a decedatului. Punem la dispozitie servicii funerare ce sunt adaptate regulilor nationale si internationale de transport persoane decedate. Avand in fata un astfel de eveniment neplacut, este nevoie de timp pentru ca procesul sa decurga conform planului stabilit intre noi si dumneavostra. Va informam ca reapatrierea este o procedura ce necesita timp, dar care poate fi dusa la indeplinire in cel mai scurt timp doar cu seriozitate si responsabilitate.

Compania noastra este dotata cu autospeciale omologate in baza legislatiei aflate in vigoare, acestea fiind destinate efectuarii in siguranta a repatrierii decedatilor pe cale terestra. Avem responsabilitatea de a oferi familiilor indurate sprijinul si speranta ca persoana decedata va fi adusa la domiciliu intr-un timp cat se poate de scurt. Estimarea timpului se face pe baza aproximarii, luand in calcul kilometrii parcursi.

Repatrierea are in vedere:
Costuri