logo

Despre noi

Suntem o companie cu experienta ce prestam servicii de repatriere decedati din Europa. Tarile pe care le avem in aria activitatii noastre sunt: Italia, Germania, Ungaria, Olanda, Austria, Spania si Marea Britanie (UK). Detinem cunostinte specializate pe care le-am acumulat de-a lungul timpului, menirea noastra este sa ducem la familia indurerata trupul neinsufletit al persoanei dragi.

Avem in vedere intocmirea documentelor si transportarea in cel mai sigur mod a decedatului. Punem la dispozitie servicii funerare ce sunt adaptate regulilor nationale si internationale de transport persoane decedate. Avand in fata un astfel de eveniment neplacut, este nevoie de timp pentru ca procesul sa decurga conform planului stabilit intre noi si dumneavostra. Va informam ca reapatrierea este o procedura ce necesita timp, dar care poate fi dusa la ideplinire in cel mai scurt timp doar cu seriozitate si responsabilitate.

Compania noastra este dotata cu autospeciale omologate in baza legislatiei aflate in vigoare, acestea fiind destinate efectuarii in siguranta a repatrierii decedatilor pe cale terestra. Avem responsabilitatea de a oferi familiilor indurate sprijinul si speranta ca persoana decedata va fi adusa la domiciliu intr-un timp cat se poate de scurt. Estimarea timpului se face pe baza aproximarii, luand in calcul kilometrii parcursi.

  Repatrierea are in vedere:

 • Preluarea trupului neinsufletit de la locul decesului si depunerea la morga sau la casa funerara;
 • Imbalsamarea certificata.
 • Intocmirea documentelor necesare repatrierii.
 • Furnizarea unui sicriu special conceput pentru a mentine si transporta trupul neinsufletit.
 • Obtinerea pasaportului mortuar in regim de urgenta precum si a apostilei.
 • Echipa noastra este initiata in acest domeniu pentru a putea indeplini toate demersurile necesare.
 • Pentru detalii va rugam sa ne contactati!

  Costuri

 • Executam repatrieri decedati din Italia, Germania, Olanda, Ungaria, Spania, Austria si Marea Britanie (UK) fapt ce genereaza costuri diferite in functie de anumite criterii.
 • Costurile necesare pentru serviciile funerare de repatriere au in vedere numarul kilometrilor pe care autospecialele trebuie sa le efectueze din strainatate pana la locul natal specificat de familia decedatului, plus costurile ce implica eliberarea actelor necesare transferului.
 • Acest gen de situatie implica de cele mai multe ori costuri enorme, fapt pentru care suntem in masura sa ne scoatem mereu la suprafata empatia si principiile morale, pentru a va oferi dumneavoastra un pret accesibil.